Menu Sluiten

Fietstochten

De Wijkvereniging Morgenweide gaat, bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6, vooraf aanmelden is zeer gewenst), samen met de Buurtsportcoach van Leidschenveen-Ypenburg vanaf het voorjaar fietstochten organiseren. Bewegen is gezond en zeker in de buitenlucht. Daarnaast is het gezellig en speelt het sociale component een belangrijke rol. De beoogde afstanden zijn tussen de 15-20 kilometer. Onderweg en na afloop doen we gezamenlijk een bakkie. Deze activiteit is niet leeftijdsgebonden. Deelnamen is gratis. Dat kan door een bericht te sturen naar de Buurtsportcoach, waarbij de 1e fietstocht gepland staat op vrijdag 12 april 2024 om 14.00 uur. Het vertrekpunt is vanaf  Wijkcentrum Piet Vink. Zet het in de agenda en deel vooral bij kennissen, vrienden en familie!

Stuur snel een bericht via jeffrey@buurtsportcoachdenhaag.nl of telefonisch via 06-10011859

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *